Vesiliikunta Virtaus- Oma Ohjaaja

Kenelle OmaOhjaaja?

Vesipelkoisille ja aroille lapsille (4+)
Arka lapsi liikkuu vedessä varoen tai ei juuri ollenkaan. Veden liikkeet ja läiskyminen tuntuu pelottavalta, uimakouluryhmässä jännittää. Lapset varovat kastamasta kasvoja ja korvia, joskus suihkussa käyminenkin on haasteellista. Oman opettajan kanssa voi veteen tutustua rauhassa ja opettajan huomio on lapsessa. Yksityistunnit ennen uimakoulun aloittamista tai sen ohella edistävät veteen tottumista ja ryhmässä toimiminen helpottuu kun jännitys karisee.

Lisäksi on paljon lapsia joita koulun uintitunnit jännittävät koska he eivät osaa tai uskalla uida. Yksityistunneilla päästään uinninoppimisen alkuun ja uintitunnit sujuvat mukavammin.

Alkeisopetusta aikuisille
Moni aikuinen on uimataidoton tai heikkouimataitoinen. Uimataito on jäänyt lapsena opettelematta syystä tai toisesta, tai jokin tapahtuma on saanut pelkäämään uimista. Uimaan voi kuitenkin opetella myös aikuisena eikä yläikärajaa ole. Yksityistunnilla käydään rauhassa uinnin alkeita läpi ja edetään yksillölliseen tahtiin. Järjestämme pienryhmäopetusta, kasaamme ryhmän kyselyiden perusteella ja sovimme aikataulun yhdessä.

Tekniikkaoppia kaipaaville lapsille ja nuorille
Tekniikka opetusta lapsille ja nuorille kysytään entistä enemmän. Uimari osaa jo liikkua alkeistekniikoilla tai jossain määrin uintitekniikoilla isossa altaassa mutta tekniikka kaipaa neuvoja ja hiomista. Myös nuoret, jotka ovat jo liian isoja uimakoulujen tekniikkaryhmiin mutta eivät vielä halua tulla aikuisten tekniikkakursseille on yksityistunnit hyvä vaihtoehto.

Tekniikkaa aikuisille: kuntouimarille, triahtlonille tähtäävälle, pääsykokeisiin harjoittelevalle
Kaikille eivät valmiit aikataulut sovi, toiset haluavat oppia vain vapaauinnin tai vaikka rintauinnin tekniikkaa. Toisilla on tavoitteena triathlonkisa tai pääsykokeet joissa uimataitoa testataan. Myös sukelluskurssista haaveileva saa yksityistunneilla tarpeellista opastusta uintitekniikoihin.

Erityislapsille tai aikuisille
Erityisoppilaat ovat monen ikäisiä ja erityistuen tarve vaihtelee laidasta laitaan. Kyseessä voi olla vaikka hahmotushäiriö, liikuntavamma tai aistivamma.. Erityisuinnin ryhmiä ei riitä kaikille tai aikataulut eivät sovi. Sopivan ohjaajan kanssa ja tarpeiden mukaisessa hallissa on mukava harjoitella vedessä liikkumista omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteita voi olla avustettu omaehtoinen liikkuminen vedessä ja veden rentouttavasta vaikutuksesta nauttiminen, itsenäinen uimaanoppiminen tai jopa kilpaileminen.

Ota yhteyttä niin kootaan Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus, yhden tai useamman kerran treenausjakso. Voit myös koota 2-10 hengen ryhmän ja tulla tutussa seurassa harjoittelemaan.

Hinnat:
Yksilöopetus                  50e  
Pariopetus               yht. 80e
Pienryhmä (3-8hlö)   yht. 120e

Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme tarpeisiin sopivat paketit, kysy tarjousta sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

21