Ryhmien maksukäytäntö

Ryhmien maksukäytäntö:
Uimakouluvaraus on lähtökohtaisesti sitova. Uintiryhmiin voi käydä tutustumassa kerran, toisesta kerrasta eteenpäin paikka on varattu koko kaudeksi. Lopettamisesta ensimmäisen kerran jälkeen tulee kuitenkin ilmoittaa joko sähköpostilla tai puhelimitse jotta voimme antaa paikan eteenpäin, ilmoittamattomista poisjäämisistä laskutetaan normaalin käytännön mukaisesti.

Ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä saa laskun jonka voi tulostaa tai lähettää itselleen sähköpostiin. Laskun eräpäivä on kauden alkamisesta kahden viikon päästä oleva maanantai. Myöhemmin ryhmässä aloittavalle eräpäivä on 14 pv ryhmässä aloittamisesta.

Poissaolokertoja ei korvata laskussa. Pitkäaikaisissa sairastapauksissa voidaan osallistuminen perua ja osa maksusta palauttaa lääkärintodistuksella.

Virtauksesta johtumattomista syistä peruuntuneita kertoja ei korvata, esim. hallitilan omistajan ilmoittamat viimehetken peruutukset, hygieniasyistä suljettu allas tms. Virtauksesta johtuvista syistä peruuntuneet kerrat pyritään pitämään korvauskertoina kauden lopussa mikäli se on hallin käytön puolesta mahdollista.

Peruutuksista ilmoitetaan osallistujille tekstiviestitse heti tiedon tultua.